April 24, 2010

New Template

Assalamualaikum semua.

Aku telah ditugaskan oleh Adzlan, ketua batch merangkap pemilik blog ini untuk ubah skit template blog. Err, bagi lawa sikit.

Sebenarnya, Lan tak mintak aku tolong. Aku yang terhegeh-hegeh nak buat. Aku dapat merasakan ini masanya untuk aku berkhidmat demi batch. Walaupun sedikit impak nya. Sekurang-kurangnya lebih menyedapkan mata.

Apa tidaknya, banyak blog batch yang lain tidak kira dari SBP/Kluster/Primier lebih cantik jika nak dibandingkan dengan seratas23.

Sekurang-kurangya aku telah mencuba untuk memberi kelainan dari sebelumnya.

Jikalau anda rasakan blog ini agak jambu, maaf. Ya, barangkali warna merah jambu dan biru eton agak bersifat feminim. Barangkali Geng Chambre suka. Err. lupakan.

Sebenarnya terdapat permasalahan yang mahu aku ujakan.

Pertama, wording seratas23 yang berwarna putih. Bagaimana untuk di remove? Sebenarnya tiada picture untuk header di situ. Background telak aku muatkan dengan wording seratas23 berwarna hitam emboss yang agak stylo itu.

Pendapat dan cadangan bolehlah di informasikan di FB aku.

April 14, 2010

Hello people!

Jika seandainya ada di antara korang2 yg still bace blog ni, just nk ajak sape2 yg free on this saturday, 17 APR kuar lepak2 kat KL. Maybe kat mid valley or sunway pyramid kot. Jomla2!! Sape2yg free nnt gtau ye..hehe...

ps: selamat abeh xm to those yg kat matrix...gudluck ye!!!

daa~