June 7, 2011

UiTM Sabah : Mangsa Keadaan

Salam semua. Hahaha..tgk tajuk pon dah tau dah. yang UiTM kena lagi. Syabas UiTM admin, anda telah sekali lagi memberi peluang kepada para script kiddies (menurut Encik S) untuk test vulnerable dalam website UiTM. Bak kata Encik S yang merupakan salah seorang senior berpengaruh kuat dalam Diploma Sains Komputer UiTM Perak. Menurut beliau lagi, tidak ada apa yang perlu dihairankan apabila website UiTM di deface kerana sememangnya RAMAI SANGAT yang telah memecah masuk walaupun tidak men-deface website tersebut..(Betul ke nie..musykil aku..huhu..). Ini adalah chatting gurau senda facebook. No hard Feeling ok.



Tambahan beliau lagi, level deface2 nie hanyalah setakat assignment je buat diorang(actually aku pon xtau sape diorang yang dimaksudkan..) Untuk tidak mengeruhkan keadaan, saya hanya berdiam diri dan gelak terbahak2 depan laptop sorang2. bhahaha..buat lawak biar bertempat la lol.



** OH KOMON UITM PERAK..BILA PULAK TURN KAU?

June 6, 2011

PROMISE THE STAR

Lama gila tak update. Sunyi sepi dah blog ni.
Any idea how we can make this thing works?

With your hands in mine
We'll soar through the night
And like the dozens of the spaceships
we'lll dance with satellites
We'll keep our eyes closed
And we won't let go
And with the millions of stars
We'll never be alone

Promise The Star-We The Kings
Semua dah 20 tahun. Semoga capai kejayaan dunia dan akhirat.